17 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. ožujka 2023.

Stolnoteniski spektakl u okviru 56. Vinkovačkih jeseni

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

STK Cibalia poziva na međunarodni stolnoteniski turnir „Vinkovci Open 2021.” koji će se održati u sklopu 56. Vinkovačkih jeseni. Natjecanje će se održati u subotu 4. rujna 2021. s početkom u 9 sati u sportskoj dvorani osnovne škole „Antun Gustav Matoš” Vinkovci.

Bit će četiri starosne kategorije, U39, U49, U59 i preko 60 godina i jedna apsolutna kategorija u kojoj pravo nastupa imaju svi igrači neovisno o rangu natjecanja, dok pravo nastupa u starosnim kategorijama imaju svi igrači osim igrača Prve i Super lige. Pravo nastupa stječe se pravovremenom prijavom i uplatom kotizacije na žiro račun kluba ili plaćanjem gotovinom na blagajni. Svaki igrač, ako to želi, može sudjelovati u dvije pojedinačne kategorije – starosna + apsolutna ili dvije starosne (vlastita kategorija i mlađa kategorija).

Ukupan broj natjecatelja 2019. godine bio je 143 igrača iz cijele regije (Makedonije, BiH, Hrvatske i Srbije), a organizatori ove godine očekuju još veći broj sudionika ovog natjecanja. „Ove godine još je jača konkurencija i nezaobilazna poznata slavonska gastro ponuda, po dolasku kava i piće dobrodošlice i slavonski doručak, zatim u 11 sati „lagani” ručak, a predvečer, po završetku natjecanja dodjela nagrada uz tradicionalnu večeru”, ističu iz STK Cibalia. Kotizacija iznosi 100 kuna za jednu pojedinačnu kategoriju (starosnu ili apsolutnu), a 120 kuna za dvije pojedinačne kategorije (starosnu i apsolutnu ili dvije starosne). Pobjedniku apsolutne kategorije pripada novčana nagrada u iznosu od 1000 kuna, veliki prijelazni pehar te dva noćenja u pobjedničkom apartmanu za prvaka i još dva igrača koji dođu s njim. Tijekom svečane večere održat će se proglašenje pobjednika, dodjela sportskih nagrada i velikog prijelaznog pehara kojeg će uručiti prethodni pobjednik i njegov privremeni vlasnik Matija Barić iz STK MTSC Čakovec.


Još jedna dobra vijest stiže iz vinkovačkog superligaša. Naime, na završenim Sportskim igrama mladih održanim u Splitu član STK Cibalia Ante Kolak osvojio je odlično 3. mjesto i u Vinkovce donio brončano odličje.

ko

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno