17 C
Vinkovci
Subota, 28. svibnja 2022.

Streljački turnir ”Orion 2018” na elektronskim metama

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Povodom Vinkovačkih jeseni, u organizaciji Gradskog streljačkog društva 1887 „Lokomotiva“ Vinkovci, održan je streljački turnir po ISSF pravilima za zračnu pušku. Natjecanje se odvijalo na elektronskim metama za kategorije kadeti/kadetkinje, juniori/juniorke i seniori/seniorke. Nastupilo je 8 streljačkih društava, a to su: ”Dub” Malinska, ”Hvidra” Sisak, ”Mladost” Zagreb, ”Veliko Trgovišće”, ”Grič 7” Vukovar, ”Nosteria” Nuštar, ”Vinkovci” Vinkovci i domaćin ”Gsd 1887 Lokomotiva” Vinkovci. Turnir je otvorila Biserka Vrbek, glavna tajnica Zlatka Mateše u H.O.O, glavni sudac „A licence ISSF“ bio je Dragutin Vrbek i sudac SIUS operativac „A licence ISSF“ Branko Pereglin.

Nastupilo je ukupno 33 strijelca, a rezultati su sljedeći:
1. mjesto u kategoriji kadeta osvojio je Matko Čolaković iz Vinkovaca, dok je najbolja kod kadetkinja bila Iva Lemo iz Zagreba.
U kategoriji juniora 1. mjesto osvojio je Matija Kosić iz Malinske, a 1. mjesto u kategoriji juniorki osvojila je Iva Hršak iz Velikog Trgovišća.
Zlatno odličje u kategoriji seniora osvojio je Marin Oborovečki iz Velikog Trgovišća, a u kategoriji seniorki Petra Hršak, također iz Velikog Trgovišća.

Poslije natjecanja dodjeljene su medalje za pojedinačni plasman po kategorijama.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno