26 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 15. srpnja 2024.

Suradnja Franke i Tome iznjedrila emotivni duet

Više od autora

- vl promo-

Hrvatska pop zvijezda Franka udružila je snage s jednim od najpopularnijih novih domaćih glazbenika ToMom, te su stvorili emotivan pop duet “Da opet nađem te”.

„Često potpuno drugačije doživimo određene trenutke u vezi, različite osjećaje, viđenje iste situacije i to smo s tekstom, ali kroz emociju glazbe pokušali prikazati. Sigurna sam da će se slušateljice moći pronaći u pjesmi, jer je zapravo srž same emocije pitanje bi li to dvoje ljudi, da se ponovno nađu, uspjelo prebroditi krizu, riješiti problem, postići kompromis, pronaći pravu emociju, naći se negdje na sredini svojih oprečnih stajališta i viđenja, voljeti se bolje i ostati zajedno”, izjavila je Franka.

“Do sada nisam nikada osjetio ovoliku odgovornost, pa čak pomalo i strah dok sam s Frankom radio na tekstu pjesme, jer po prvi put ne radim samo za sebe”, rekao je ToMa i dodao: “Željeli smo pogoditi intenzitet pjesme, emociju koja je krajnji cilj i viziju koju imamo. Srećom, posao je olakšala činjenica da se i Franka vješto snalazi s pisanjem stihova, tako da smo spojili dva naša svijeta da bi nastala ova pjesma. Jako sam sretan i počašćen biti dijelom ove priče”. Iza pjesme, uz autore teksta ToMu i Franku stoji autorski i producentski tim iz Švicarske A-Tunes, glazbeni profesionalci koji su radili i s Nemom, ovogodišnjim pobjednikom Eurosonga. Za novi hit duet, Franka i ToMa su objavili videospot pod redateljskom palicom Filipa Gržinčića.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno