4 C
Vinkovci
Četvrtak, 23. ožujka 2023.

U svibnju novi album Gregoryja Portera

Više od autora

- vl promo-

m_gregory-porter_take-me-to-the-alley_album-svibanj

GREGORY PORTER je uz singl Don’t Lose Your Steam, s novog studijskog albuma, prethodno objavio i pjesmu ‘Holding On’, ustvari napisanu za album ‘Caracal’ skupine Disclosure. Pjesma ‘Holding On’ otvara iščekivano studijsko izdanje koje će nositi naziv Take Me To The Alley (Blue Note / Universal), a koje u Hrvatskoj očekujemo 6. svibnja.

Prvi singl ‘Don’t Lose Your Steam’ Gregory je posvetio svom trogodišnjem sinu, a dobio je i prateći video kojega možete ovdje i pogledati.

Iščekivano studijsko izdanje ‘Take Me To The Alley’ naslijedit će album ‘Liquid Spirit’ (2013.), prodan u milijun primjeraka diljem svijeta, koji je postao najviše streaman jazz album svih vremena, s brojkom većom od 20 milijuna streamova. Album je postao platinast u Velikoj Britaniji i Njemačkoj te je Gregoryu donio prvi Grammy (2014.), u kategoriji ‘Best Jazz Vocal Album’. Također, ESQUIRE i NPR Music Porteru su dodjelili titulu ‘America’s Next Great Jazz Singer’.

U jesen 2015. godine, Gregory Porter napokon je našao vremena i vratio se u studio u New York Cityu, kako bi snimio svoje četvrto studijsko izdanje ‘Take Me To The Alley’. Kao što je bio slučaj i na prethodna tri izdanja, Porter i producent Kamau Kenyatta udružili su snage kako bi stvorili novo remek djelo.

Popis pjesama: Holding On, Don’t Lose Your Steam, Take Me To The Alley, Day Dream, Consequence Of Love, In Fashion, More Than A Woman, In Heaven, Insanity, Don’t Be A Fool, Fan The Flames, French African Queen

 

VIDEO: Don’t Lose Your Stream (Spot)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno