13 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Svijet je na rubu: stižu nam Krvavi ratovi!!!

Više od autora

- vl promo-f_underworld-blood-wars_u-prosincu_ST

Ovog prosinca pripremite se na posljednje poglavlje mega-popularnog filmskog serijala: Underworld! Sukob vampira i vukodlaka dovest će svijet do njegovog samog ruba u KRVAVIM RATOVIMA (Underworld: Blood Wars, 2016.) – petom nastavku mega-popularnog filmskog serijala Underworld! Superseksi Kate Beckinsale vraća se ulozi Selene – njezinog omiljenog filmskog lika koji ju je proslavio diljem svijeta. Prvi puta jedan nastavak ove super-uspješne filmske sage režirat će žena – Anna Foerster, kojoj će to ujedno biti i redateljski prvijenac. Ovim putem predstavljamo vam prvu kino najavu za ovaj nadolazeći akcijski spektakl koji ćemo u svim kinima imati prilike vidjeti već ovog prosinca!

Pod vodstvom moćnog Mariusa, Likani su postali moćniji nego ikada prije, a Vampiri se nalaze na rubu izumiranja. Protjerana iz vlastitog vampirskog plemena, Selena će udružiti snage s novom i moćnom skupinom – misterioznim nordijskim Vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati odlučiti želi li se boriti za stare ili nove saveznike u ovom epskom finalnom obračunu nakon kojeg možda nitko neće ostati živ…

Uz Kate Beckinsale koja po peti puta reprizira ulogu Selene u filmu su glavne uloge ostvarili Theo James, Charles Dance, Bradley James, Lara Pulver i mnogi drugi. Film se snimao u razdoblju od deset tjedana tijekom listopada, studenog i prosinca 2015. godine uglavnom u Pragu u Repulici Češkoj. UNDERWORLD je filmska franšiza koja je započela 2003. godine. Do danas su snimljena četiri filma koja su na svjetskim kino blagajnama zaradila skoro 500 milijuna dolara.

Akcijski spektakl Underworld: Krvavi ratovi u domaća kina stiže u prosincu!

KINO NAJAVA TITLANA / UNDERWORLD: KRVAVI RATOVI

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno