9 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Svjedoci se mole za pomoć!

Više od autora

- vl promo-Na cesti Cerna – Andrijaševci, u srijedu prije 10.30 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 63-godišnji muškarac iz Andrijaševaca. Kako je utvrđeno policijskim očevidom, poginuli muškarac je u trenutku sudara sjedio na kosilici koja je bila u prikolici traktora. Koliko je bio strahovit sudar, svjedoči i prizor s mjesta događaja. Traktor s prikolicom ležao je na boku desetak metara lijevo od ceste na prometnici koja prelazi željezničku prugu i vodi prema svinjogojskoj farmi PIK-a Vinkovci, traktorić-kosilica bila je na cesti, a Mercedes se odbio i završio u polju s desne strane ceste. Prednji dio osobnog vozila prilično je smrskan, a stražnji je ostao netaknut.

Neutješni članovi obitelji pokojnika mole za bilo kakvu informaciju svjedoka kako bi utvrdili tijek događaja ove prometne nesreće. Ako posjedujete bilo kakvu informaciju, ovim putem molimo da nazovete broj 0915065175 – Pejo Prgić ili na broj 0989300497.

U zadnje vrijeme smo sve veći svjedoci kako zaista postoje svakakvi vozači i ljudi, a ovo je još jedan primjer kako se nitko nije zaustavio, pričekao policiju te pomogao unesrećenima.

Moramo uvijek imati na umu, kako to mogu biti i nama bliske osobe, te da ne radimo drugima ono što ne želimo da drugi čine nama!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno