5 C
Vinkovci
Petak, 3. veljače 2023.

T.B.F. objavili novi singl koji se zove Stranci

Više od autora

- vl promo-

Splitska grupa T.B.F. predstavljaju nam singl Stranci. Riječ je o pjesmi koja je inspirirana popularnim društvenim fenomenom – turizmom. Njegovo naličje predstavljeno je kroz perspektivu osobe koja ugošćuje svjetske putnike u svojem gradu. Odabir teme logičan je slijed budući da je turizam najvažnija hrvatska gospodarska grana, a grupa T.B.F. je poznata po odličnom, najčešćem kritičkom, ogoljavanju društva.

“Stranci je pjesma sa našeg zadnjeg albuma “Danas, sutra” i s obzirom da je prošlo već dosta od njegovog izlaska pitali smo se ima li smisla izbacivati još jedan single sa tog albuma i shvatili smo da ima, pogotovo što su taktovi pjesme Stranci primjereni nadolazećoj žegi. Što se teksta tiče pjesma tematizira neka od naličja fenomena turizma, privredne grane sa koje visimo, u prvom redu njegovu ulogu u hranidbenom lancu domaćeg eko sustava.”, kaže o novom singlu Saša Antić.

Ova, kao i ostale pjesme s albuma, snimljena je u studiju Bozon u Splitu, a miksana i masterirana je u studiju RSL u Novom Mestu u Sloveniji. Ovim singlom T.B.F. promovira svoj zadnji album “Danas sutra”,  zaključuje još jedan ciklus u radu te se posvećuje stvaranju novog materijala.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno