Kako javljaju iz PU vukovarsko-srijemske, u noći 14./15. lipnja nepoznati počinitelj oštetio je osobni automobil “Audi A6“ županjskih registracijskih oznaka, za vrijeme dok se nalazio parkiran u ulici M. Dizdara u Gunji. Vlasniku, 67-godišnjaku iz Gunje, pričinjena je šteta od više tisuća kuna.

Vatrogasci DVD Vrbanja su jučer, 15. lipnja, oko 19 sati ugasili požar na traktoru „John Deere“ županjskih registracijskih oznaka koji se nalazio na cesti Soljani-Drenovci. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Očevidom je utvrđeno kako je uzrok požara prenošenje topline sa ispušnog sustava na dio ispod upravljača traktora. Vlasniku, 60-godišnjaku iz Račinovaca, pričinjena je materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske u protekla 24 sata dogodilo su se tri prometne nesreće, od čega dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Slakovci, auto-cesta A3) i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže i jedna osoba lakše ozlijeđena.

Jučer, 15. lipnja, oko 20,10 sati 21-godišnjakinja iz Komletinaca, upravljala je osobnima automobilom „Mercedes“ vinkovačkih registracijskih oznaka, krećući se cestom Otok-Komletinci, iz smjera Otoka u smjeru Komletinaca. Nedaleko od izlaza iz Otoka, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila, 21-godišnjakinja je izgubila nadzor nad vozilom te sletila u odvodni kanal. U prometnoj nesreći teže je ozlijeđena putnica u vozilu, također 21-godišnjakinja iz Komletinaca, dok je vozačica lakše ozlijeđena. Očevidom je utvrđeno kako je 21-godišnjakinja upravljala vozilom pod utjecajem alkohola.