Regionalno poznati sarajevski bend The Last Location premijerno predstavlja svoj četvrti singl “Mistična” koji će se naći na nadolazećem albumu “The Last Location” u izdanju Dallas Recordsa Hrvatska. Nakon “Calling my name”, “Ti” i “Nestajem”, donose novu pjesmu kojom se, kako kažu, na momentevraćaju organskom zvuku.

“Pjesma “Mistična” je pop rock ljubavna pjesma gdje smo se na momente vratili organskom zvuku i živim instrumentima, a kroz cijelu se pjesmu provlači emotivna i ”mistična” melodija iznesena modernim gitarskim rifovima.”-  The Last Location

The Last Location je nastao u Sarajevu kao projekt trojice mladih glazbenika, braće blizanaca Ahmeda i Muhameda Latića i Edina Mucića nakon čega im se pridružuje Danijal Bajraktarević. Na sceni aktivno djeluju od 2008. godine, a već s prvim objavljenim singlom ‘You lied to me’pojavili su se na talijanskom MTV-u. Zagrebačku publiku osvojili su otvaranjem koncerta Plavog orkestra, gdje su nastupili kao predgrupa u velikom Domu sportova. Glazbu, tekst i aranžmane novog singla potpisuju članovi benda, koji su radili i na produkciji zajedno s Borjanom Miloševićem.