17 C
Vinkovci
Srijeda, 29. svibnja 2024.

The National objavili novi singl u suradnji s Bon Iverom

Više od autora

- vl promo-

Kao što su najavili gerilskom kampanjom koja je uključivala plakatiranje Brooklyna, The National su objavilinovu pjesmu s Bon Iverom pod nazivom “Weird Goodbyes“.

Bend je otkrio malo pozadine o “Weird Goodbyes” putem svog Instagrama. “Prošlog proljeća bend se ponovno okupio u Long Pondu kako bi počeli pisati i snimati novu glazbu na kojoj od tada radimo”, rekli su. “Weird Goodbyes’ s Bon Iverom činila se kao prava pjesma za prvi singl i jedna je od nekolicine novih pjesama koje smo izvodili na turneji ovog ljeta. Jako smo zahvalni našem prijatelju Justinu Vernonu što nam se pridružio na ovoj pjesmi.”

“Govori o otpuštanju prošlosti i kretanju dalje, a zatim i o tome da vas kasnije preplave predomišljanja”, objasnio je frontmen The Nationala Matt Berninger u izjavi. Uz Bon Ivera, pjesma uključuje gudače London Contemporary Orchestra koje je aranžirao Bryce Dessner iz The Nationala.


Iako nisu službeno najavili svoj sljedeći album, Bryce Dessner nedavno je opisao projekt u intervjuu. “Sve je to vrlo uzbudljivo: na neki način se vraćamo klasičnom zvuku benda koji smo zapravo bili samo nas petorica, i ima puno energije u sebi”, rekao je.

Na svibanjskom nastupu u Španjolskoj, The National je debitirao s nekoliko novih pjesama pod nazivom “Grease In Your Hair (Birdie)”, “Tropic Morning News (Havisham)” i konačno “Bathwater (Mount Auburn)” koja je sada službeno predstavljena kao “Weird Goodbyes”.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno