CLUTCH, 2018. / Photo: L.A.A. press

Grupe The Picturebooks i The Inspector Cluzo nastupit će uz legendarni Clutch u zagrebačkoj Tvornici kulture 9. prosinca.

THE PICTUREBOOKS, 2018. / Photo: L.A.A. press

Program u Tvornici otvorit će sjajan njemački alt rock / blues dvojac Fynn Claus Grabke i Philipp Mirtschink ili kraće The Picturebooks koji će predstaviti pjesme sa svoja četiri studijska albuma, ali ponajviše s onog prošlogodišnjeg izdanja “Home Is A Heartache”.

Poslije Clutcha na pozornicu će se popeti izuzetan francuski soul / funk’n’roll bend The Inspector Cluzo. Bend koji je na sceni prisutan već više od desetljeća objavio je pet albuma, a šesti, “We The People Of The Soil” izbacit će 26. listopada.

THE INSPECTOR CLUZO, 2013. / Photo: L.A.A. press

Clutch, američki underground rock prvaci, vlasnici su jednog od najbrže prodavanih  koncerata u nas. Njihov premijerni dolazak u Hrvatsku u ljeto 2016. prvotno je planiran u klubu Močvara i rasprodan u svega 4 dana, nakon čega je preseljen u Tvornicu kulture za koju su se sve ulaznice prodale mjesec dana uoči održavanja. Nakon svirke band je više puta istaknuo da im je zagrebački nastup bio jedan od najdražih u posljednjih nekoliko godina te i ovoga puta Zagrebu daju jedini datum u regiji na turneji.

Nova serija koncerata prati album “Book Of Bad Decisions” koji će biti objavljen 7. rujna.