18 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

The Show Must Go On u izvedbi 2Cellos

Više od autora

- vl promo-m_2cellos_the-show-must-go-on_spot_cover2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser, na 25-godišnjicu smrti Freddiea Mercuryja, 24. studenog, objavili su spot za pjesmu ‘The Show Must Go On’ grupe Queen.

Energičnom i emotivnom izvedbom poznatog hita,  Luka i Stjepan su odali počast nikad prežaljenom karizmatičnom frontmanu grupe Queen, Freddieju Mercuryju. Slavni je pjevač preminuo 24. studenoga 1991., a ova je pjesma samo jedan od bezvremenskih hitova iz bogatog opusa Queenovaca.

‘Napokon je došla na red i pjesma grupe Queen. Oduvijek smo to htjeli napraviti, a 25. obljetnica  smrti Freddieja Mercuryja je bila savršena prilika da mu napokon odamo počast’, rekao je Stjepan Hauser.

Spot je snimljen u Zagrebu, u kazalištu Trešnja, obiluje atraktivnim, apokaliptičnim vizualnim efektima, a režirao ga je Zdenko Bašić.

Slavni violončelistički dvojac trenutačno je u Australiji, a početkom sljedeće godine za Sony Masterworks / Menart objavljuju novi, četvrti studijski album na kojem će objaviti  obrade poznatih filmskih tema.

U proljeće 2017. 2CELLOS nastupaju Beogradu i Ljubljani.

2CELLOS: THE SHOW MUST GO ON [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno