Thee Melomen, 2018. / Photo: Bandcamp

Opsjednuti rokenrolom već godinama, neumorni Thee Melomen odlučili su napraviti novi album te su ga uspješno snimili u proljeće ove godine u studiju Pod.room u produkciji Dražena Gavrilovića.

Podulja je lista bandova u kojima su članovi Thee Melomena svirali ili još uvijek sviraju: the Babies, Erotic Biljan & His Heretics, Sloming Moops, Paisley Powder, Thee Mad and Hairy Wombats i Vex and the Voxtones.

Nakon brojnih svirki u domovini i izvan nje, EP-ja “Chinatown” (2016.) i pojavljivanja na  7” EP ploči “Balkans-Pedro Four-Way” (u izdanju “ORG  Music” legendarnog Mike Watta), puni entuzijazma  stvorili su novi repertoar pjesama.

Za album je snimljeno 12 pjesama, od kojih vam singl pod imenom: Disappear predstavljaju na YouTubeu i Bandcamp stranici.

LP album pod imenom Disappear izaći će na vinilu početkom 2019. godine za diskografsku kuću Martin’s Garage Records iz Ljubljane, a uskoro će se pojaviti u digitalnom obliku na Bandcampu.

Art dizajn za cover albuma i singla napravio je Darko Kujundžić. Fotografije za cover albuma i singla napravio je Josip Bolonić. Slijedi koncertna sezona.

“Rock ‘N’ Roll nije nuklearna fizika, uzmeš tri riffa, dodaš refren, solažu i to je to. Tako je oduvijek bilo, od Chuck Berryja do Ramonesa, od New York Dollsa do Stonesa. Thee Melomen možda jesu iz Zagreba, ali njihova srca i glave su daleko u New Yorku i Londonu sedamdesetih i sa religijskim žarom se unose u lice pomodnom indie rocku.” kažu dečki o sebi!