4 C
Vinkovci
Četvrtak, 7. prosinca 2023.

Tiskovna konferencija povodom Sajma zdravlja

Više od autora

- vl promo-

U sklopu predstojećeg 22. Sajma zdravlja, danas je u Maloj vijećnici u Vinkovcima održana tiskovna konferencija. O programu Sajma, koji se u Vinkovcima održava u razdoblju od 20. do 22. travnja, govorila je koordinatorica Mandica Sanković, a njoj su se pridružili zamjenik gradonačelnika Gabrijel Šokičić i gradonačelnik Grada Vinkovaca Ivan Bosančić.

Sajam se organizira pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva te u organizaciji Grada Vinkovaca, Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatske mreže zdravih gradova. Središnja tema 22. izdanja je “Zdravlje, komunikacija, mediji – intersektorska suradnja” koja daje potpuno novu dimenziju manifestacije i promatranja zdravlja s različitih aspekata i struka, objasnila je koordinatorica Mandica Sanković.

Krajnji je cilj Sajma unaprijediti kvalitetu života građana i osigurati temelje za što bolji kulturni, društveni i gospodarski razvitak. Uz već tradicionalnu međunarodnu suradnju sa Srbijom, Kanadom, Estonijom, Mađarskom i tuzemnim manjinama, ove se godine pridružilo i Hrvatsko novinarsko društvo Ogranka Vukovarsko-srijemske.Pohvalna je činjenica da Sajam zdravlja iz godine u godinu raste, njegova posjećenost također, kao i kvaliteta organizacije i provedbe u vrijeme kada se mnogi značajni i veći sajmovi više ne održavaju, istaknuo je Bosančić.

Organizatori najavljuju bogat multidisciplinarni program i pozivaju sve zainteresirane da ovog vikenda posjete 22. Sajam zdravlja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno