Paul The Walrus je zagrebački indie/pop/rock bend koji je osnovao Borna Mijolović. Bend je Bornin snimateljski projekt za koji piše, snima, producira i izvodi glazbu uživo sa bendom. U live postavci Paul The Walrus čine Miro Kadijević (gitara, prateći vokali), Martin Trgovec-Greif (bubanj), Branimir Kuruc (bas gitara) i Borna (gitara, vokal).

Paul The Walrus je u godinu dana svoga postojanja ostvario već zapažene uspjehe sa svojim prvim singlom “Not So Sweet” svirajući na Ferragosto Jamu iRock Live-u.

Ubrzo nakon toga bend je objavio svoj prvi EP “Dolphin And Whale Wathching Part One” koji je dobro prihvaćen od strane publike i kritike.

Bend je 2018-te bio i predgrupa Stray Doggu u Vintage Industrial Baru te je odabran kao jedan od finalista na  “INmusic Breakthrough Actu”.

Paul The Walrus je isto tako početkom 2019-te povodom svog drugog EP-a “Dolphin And Whale Watching Part Two” bio na svojoj prvoj manjoj europskoj turneji koja se sastojala od 6 datuma u Srbiji i Mađarskoj.

Glazba Paul The Walrusa je inspirirana kultnim bendovima poput Beatlesa, Beach Boysa, Tame Impale, Oasis-a ali i čisti pop uzori su isto dio glazbenog mixa. Taj utjecaj se može čuti kroz  pjesme u raznim kombinacijama orkestara, melotrona, ksilofona i raznih udaraljki.

Prvi dugometražni album izlazi 2020. godine.