1 C
Vinkovci
Srijeda, 7. prosinca 2022.

Tko je tko u novom Twin Peaksu?

Više od autora

- vl promo-SHERILYN FENN, KYLE MACLAUGHLIN

Otkrivena je cjelokupna glumačka postava novog TWIN PEAKSA, uz objavu kako će se glumcima iz originalne serije pridružiti zvijezde poput Monice Bellucci, Laure Dern i Jima Belushija.

Povratak Kylea MacLachlana već je i prije bio najavljen, a novi popis sa 217 glumaca otkriva kako će mu se pridružiti i David Duchovny, Alicia Witt, David Patrick Kelly – koji su imali manje uloge u originalnoj seriji – te Harry Dean Stanton, koji se pojavio u filmskoj verziji ‘Twin Peaks: Vatro hodaj sa mnom’ (1992.).

Serija, smještena 25 godina nakon što je završila posljednja priča i očito je da neće uključivati originalne članove poput Lare Flynn Boyle (koja je glumila Donnu Hayward) i Piper Laurie (koja se nalazila u ulozi Catherine Martell).

Nove likove glumit će Naomi Watts, Tom Sizemore, Jessica Szohr, Amanda Seyfried, Matthew Lillard, Balthazar Getty, Hailey Gates, Ernie Hudson, Ashley Judd i David Koechner, kao i glazbenici Eddie Vedder i Trent Reznor.

David Lynch vratit će se u redateljsku ulogu serije koju potpisuje i producira zajedno sa Markom Frostom. Nove epizode premijeru će imati tijekom 2017. godine na Showtimeu. (MojTV.hr)

TEASER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno