13 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Tomislav Radotić: Svi će naknadno shvatiti kakav je balans kvalitete i ljudskih osobina imala ova momčad

Više od autora

- vl promo-

Došli smo do zadnjeg kola natjecanja u sklopu SuperSport Prve Nogometne lige. Prošle subote u posljednjoj je domaćoj utakmici Cibalia remizirala s Rudešom, novim prvakom, a u zadnjem kolu slijedi gostovanje u Zagrebu kod Jaruna.

„Nažalost, utakmica je usmjerena isključenjem Perić-Komšića i jednostavno nismo bili u mogućnosti brojčanim deficitom nametnuti se kako smo planirali. Međutim i s igračem manje uspjeli smo postići prekrasan pogodak i imati još nekakve dobre situacije. Ono što me posebno veseli je što su dečki imali gard pobjednika. Zahvaljujem se svim ljudima koji su došli dati nam podršku u toj utakmici i što su prepoznali sve što je ova grupa mladih ljudi učinila ove sezone. Iskreno, mislim da će tek naknadno svi oko kluba shvatiti kakav su balans igračke kvalitete i ljudskih osobina imali u nebeskoplavom dresu“, prokomentirao je utakmicu protiv Rudeša trener Tomislav Radotić.

Prema riječima stratega na klupi nebeskoplavog kluba, Vinkovčani će i danas ići po sva tri boda. Naravno da će se nešto pitati i protivnika, radi se o jednoj čvrstoj momčadi s trenerom Jerkom Lekom koji se želi dokazati. „Jezeraši“ se trenutno nalaze na osmom mjestu prvenstvene ljestvice, a ono što je najbitnije po njih, osigurali su ostanak u ligi te će i oni ući u utakmicu bez pritiska.

„Za sve smo se utakmice od prvog radnog dana pripremali kako bi pobijedili. Niti jednu utakmicu nismo odigrali u niskom bloku, niti smo se branili. Jednostavno Cibalia u ovom rangu natjecanja mora težiti pobjedama. Tko nas je pratio sigurno je uvidio da smo težili igri, nadigravanju i kombinatorici. Naravno da rezultat nije uvijek pratio igru i želju, ali mi smo kroz proces rada inzistirali upravo na tome“, dodao je.

Ova dva kluba tijekom sezone odigrali su dvije prvenstvene međusobne utakmice. U Vinkovcima je Cibalia slavila s 1:0, jedini pogodak postigao je Filip Jazvić. Drugi susret odigran je u Zagrebu, a utakmica je završena bez golova i pobjednika.

„Ono što nas je krasilo kroz sezonu, a osobito u drugom dijelu, je da smo dobro balansirali sastav te da su svi dečki bili unutra. Tako da ćemo i ovu utakmicu rotirati. Siguran sam da će svi dati svoj maksimum u zadnjim minutama ovog prvenstva, uz želju da pozitivno završimo ovu našu priču“, zaključio je Radotić.

Utakmica je zakazana za 15:30, a izravni prijenos možete pratiti u programu MaxSporta.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno