18 C
Vinkovci
Utorak, 6. lipnja 2023.

Treći novi singl Pavela je pjesma Svi moji Božići

Više od autora

- vl promo-

m_pavel_svi-moji-bozici_single_ST

Iako su na nacionalnoj Top 40 listi singlova prisutni s čak dvije pjesme, ‘Ljubav’ i ‘Vrijeme života’, Pavel nam predstavlja i jedan posve novi zimski singl!

Riječ je o pjesmi ‘Svi moji Božići’ čiji izrazito pjevni refren na prvu ostaje u uhu, a glasovi bračnog para Šerić tvore jednu pravu rapsodiju emocija u svakom slušatelju. Božići u Hrvatskoj nisu bijeli posljednjih nekoliko godina, a što ih usrećuje za Božić te što im nedostaje, poslušajte u novom singlu ‘Svi moji Božići’!


‘Kako sam zaljubljen u Advent i obožavam sav taj sezonski kič, dugo već planiram napisati božićnu pjesmu i sretan sam da mi je to ovog puta pošlo za rukom, inspiracija je očiti nedostatak snijega oko Božića, pa ovom pjesmom prizivamo pahulje, a ako i ne bude snijega, želimo da bude makar dovoljno hladno da vidimo dah, jer Božić na 15 stupnjeva stvarno nije neka fora.’ (Aljoša)

Aljoša Šerić i Antonia Matković napisali su glazbu na Aljošine stihove, a pjesmu je aranžirao cijeli bend. Za produkciju su zaslužni Aljoša Šerić i Srđan Sekulović Skansi.

PAVEL: SVI MOJI BOŽIĆI [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno