Utakmica između Cibalije i Hajduka 2 završila je uvjerljivom pobjedom Splićana. Po treći puta za redom Vinkovčani su poraženi, a drugi puta za redom u Vinkovcima. Ovaj puta momčad Davora Mladine doživjela je najuvjerljiviji poraz, a da pri tome nisu uspjeli postići niti jedan pogodak. Samo zahvaljujući vrataru Marijanoviću taj poraz nije bio još uvjerljiviji.

“Nemam riječi za ovakvu našu prezentaciju i na toliko oscilacija u našoj igri. To je po meni nemoguće. Mislim da je prvih 45 minuta bilo naše najbolje poluvrijeme u ovih šest kola, ali očito da momci nakon drugog gola potonu. To nam se događa u posljednjih par utakmica i izgleda da  ne možemo izdržati pritisak ove lige i na tome moramo poraditi. Očito je i da ćemo morati nadopuniti selekciju, jer nedopustivo je da se momčad tako raspadne nakon drugog primljenog gola.”, rekao je trener Davor Mladina.

CIBALIA        0 (0)
HAJDUK 2     4 (1)

VINKOVCI: Stadion HNK Cibalia. Gledatelja 500.
Sudac: Ivan Antunović 6,5 (Velika Gorica).
Strijelci:  0:1 J. Bajić (5), 0:2 J. Bajić (53), 0:3 J. Bajić (60), 0:4 Pršir (67).
Žuti kartoni: Anočić (Cibalia), Blagaić, Tolaj (Hajduk 2).
Crvenih kartona nije bilo.

CIBALIA: Marijanović, Salapić, Bukvić (od 61. Kerić), Matošević, M. Bajić, Dejanović (od 61. Tadić), Vincetić (od 70. Pavlak, Anočić, Karaula, Kiš, Dogan.
Trener: Davor Mladina.
HAJDUK 2: Matijaš, Relota (od 73. Radić), Batarelo, Kreković (od 46. Špikić), Skorup, Blagaić (od 66. Pršir), Ciprić, Tolaj, Kosić, J. Bajić, Dellova.
Trener: Mario Despotović.