33 C
Vinkovci
Petak, 1. srpnja 2022.

Treći singl za Zalu Kralj i Gašpera Šantla nosi naziv S teboi

Više od autora

- vl promo-


Mladi slovenski duo ponovno nas osvaja svojim jedinstvenim zvukom! Nakon uspješnih singlova “Valovi” i “Baloni”, sve poznatiji Zala Kralj i Gašper Šantl objavili su novi singl naziva S teboi.

Zala Kralj i Gašper Šantl vraćaju se  novim singlom “S teboi”. Pjesma sadrži sve njihove prepoznatljive elemente – Gašperov senzualan elektronski pop, Zalin glas koji nježno pleše  na granici između pjevanja i pričanja i poruka koja pjesmi daje posebno značenje. “Čak i ako sve pođe krivo, to je još uvijek cool jer imamo jedno drugo. ‘S teboi’ je pjesma koja govori o ispunjavanju vlastitih želja. Da se usprkos usponima i padovima treba držati svog puta. Mi vjerujemo u sebe bez obzira na sve.” – komentirao je dvojac.

I ovaj singl prati spot kojeg potpisuje njihov prijatelj Žiga Kranjc, koji je i zaslužan za početak Gašperove i Zaline suradnje. Naime, upravo je on Gašperu pokazao Zaline snimke obrada pjesama u razdoblju u kojem je Šantl tražio prikladan vocal za pjesmu “Valovi”. U spotu za njihov najnoviji singl “S teboi” doista se vidi da su Gašper, Zala i Žiga već uigran tim koji se ne boji novih vizualnih izazova.

Zala je svoj glazbeni put započela snimanjem započela snimanjem glazbenih obrada, dok je Gašper je u djetinjstvu počeo svirati gitaru kojom se nastavio baviti sve dok ga nije počela zanimati glazbena produkcija. Njihova suradnja počela je 2017.  godine kada su snimili svoju prvu zajedničku pjesmu “Valovi” s kojom su osvojili nagradu Zlata Pišćal za pjesmu godine. Osim singla “Valovi”, značajan je i singl “Baloni”. Za oba su singla snimljeni glazbeni spotovi koji  zajedno imaju skoro 160 tisuća pregleda.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno