26 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. srpnja 2024.

Trojici Vukovaraca oduzeto ukupno 566 grama marihuane

Više od autora

- vl promo-

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad nekoliko osoba zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Naime, u večernjim satima 6. lipnja u Vukovaru, policijski službenici su zaustavili osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka u kojem su se nalazila četvorica muškaraca. Putnik u automobilu, 20-godišnjak iz Vinkovaca, posjedovao je PVC vrećicu s ukupno 111 grama marihuane. Droga je oduzeta, a radi provođenja kriminalističkog istraživanja uhićeni su 20-godišnjak i još jedan putnik u automobilu, maloljetnik iz Vukovara.

Nakon toga, policijski službenici su 7. lipnja, temeljem ishođenih sudskih naloga, na dvije adrese u Vukovaru proveli pretrage doma i drugih prostorija koje koriste 18-godišnjak i 31-godišnjak, te pretragu automobila koji koristi 31-godišnjak. U pretragama je oduzeto ukupno 455 grama marihuane, 1,45 grama hašiša, sjemenke kanabisa i drugi predmeti kaznenog djela.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv trojice osumnjičenika, 18-, 20- i 31-godišnjaka, podnesena je kaznena prijava za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, te su predani pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno