10 C
Vinkovci
Srijeda, 24. travnja 2024.

Turnir u hramu malog nogometa vraća se u punom sjaju

Više od autora

- vl promo-

Ljubitelji sporta i malog nogometa moći će ponovno uživati u novom izdanju Zimskog turnira na Lapovcima. Tamo će se lopta zakotrljati 22. prosinca, a gledatelji će svjedočiti sjajnim potezima i golovima do 7. siječnja iduće godine. Organizator ovogodišnjeg izdanja je Savez za sport i rekreaciju Grada Vinkovaca “Sport za sve”. Gradonačelnik Ivan Bosančić ovom je prilikom ugostio i razgovarao s organizatorima.

Božićno vrijeme je vrijeme malog nogometa u Vinkovcima. Pozivam sve da dođu na naš turnir, podrže malonogometni klub i da zajednički imamo jednu lijepu nogometnu predstavu. Već smo svi ovih dana po prilici u nogometu, to je samo jedna kruna i nastavak ovog prosinca, koji valjda niti jedan do sada nije bio toliko nogometni kao što je bio ovaj. Pozivam sve da se prijave i dođu pogledati uvijek kvalitetan nogomet u našoj lapovačkoj dvorani”, rekao je gradonačelnik Ivan Bosančić.

Ovogodišnje izdanje bit će zasigurno posebno, s obzirom na to da će turnir nakon dvije godine dobiti ponovno svoj puni sjaj. Tako zbog epidemije i mjera prošle godine nije bilo seniora i veterana, ali ove godine ponovno će na lapovački parket istrčati seniori i veterani, kao i žene. Ukupno će u programu biti 10 kategorija, a organizatori očekuju brojku od ukupno najmanje 100 ekipa.


Nadamo se kako ćemo u ovom izdanju vratiti stari sjaj, svake godine nam je turnir sve bolji i kvalitetniji, što je u konačnici i plod samih uvjeta u gradu što se tiče malog nogometa. Očekujemo opet jako puno ekipa, bit će tu poprilično posla, a mi se nadamo kako nećemo razočarati igrače i gledatelje”, riječi su Ivana Švaganovića, jednog od organizatora turnira.

Koliko je ovaj događaj masovan, govori činjenica kako veliki broj ekipa dolazi iz drugih sredina, primjerice Osijeka, Županje, Iloka, Đakova, ali i drugih gradova te okolnih sela. Osim u sportskom nadmetanju, gledatelji i natjecatelji moći će uživati u gastro ponudi, kao i u brojnim drugim popratnim sadržajima.

FOTO: Zimski malonogometni turnir “Lapovci” 2023.

Ovo je već 8. turnir u našoj organizaciji, ne moram previše govoriti. Tijekom turnira prođe preko 1.000 natjecatelja i preko 10.000 gledatelja, nadam se da te brojke govore same za sebe. Dođite i uživajte u malom nogometu, nećemo vas razočarati”, zaključio je Švaganović.

Prijave za ovogodišnje izdanje natjecanja započele su danas, a traju do 22. prosinca. Svaka prijava je dobrodošla, a ukoliko nemate svoju ekipu, dođite i ispratite ovu tradiciju koja traje već dugi niz godina.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno