21 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

U Aureliji privode drugi tjedan priprema kraju; uskoro prijateljski ogledi s prvoligaškim ekipama

Više od autora

- vl promo-

Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

I dok je MNK Vinkovci u ovom tjednu proslavio svoj 16. rođendan povodom kojeg u subotu organiziraju malonogometni turnir što će poslužiti za najavu početka priprema za novu sezonu, u drugom vinkovačkom malonogometnom klubu već naporno rade i treniraju kako bi uhvatili željenu razinu forme uoči početka nove sezone koja se polako bliži. Seniori Aurelije imali su prozivku prije desetak dana koju su odradili s trenerom Kristijanom Šoštarom, a već drugi dan ekipu je preuzeo kondicijski trener Matej Buhač.

Prošlogodišnje pripreme s Buhačem očito su bile uspješne i klub je i ove godine nastavio suradnju s ovim kondicijskim trenerom. Seniori Aurelije bruse formu već drugi tjedan zaredom, a tjedan poslije njih krenuli su u pogon i kadeti i juniori žuto-crnih.

U Aureliji su, kao i prošle godine, pripreme juniora prepustili kondicijskom treneru Hrvoju Ajmanu, a svi znamo kako su juniori prošle sezone prštali snagom i energijom i suvereno osvojili naslov prvaka Hrvatske. Za novu sezonu kadete priprema Davor Lončar, a premda je još uvijek nepoznat početak natjecanja mlađih kategorija, treneri ne prepuštaju ništa slučaju te su već u dogovoru pripremne utakmice, a seniore uskoro očekuju i prvi prijateljski susreti s prvoligaškim ekipama što će poslužiti za ispitivanje i uigravanje momčadi za prve službene izazove u novoj sezoni. Trener prve momčadi Kristian Šoštar izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim tijekom priprema koje su, što se tiče uvjeta i usluga, na zavidnoj razini.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno