10 C
Vinkovci
Utorak, 5. ožujka 2024.

U današnjoj nesreći na mjestu poginula 18-godišnjakinja iz Borova

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Kako smo ranije izvijestili, u Vukovaru se danas, oko 12:50, dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Ulica Dvanaest redarstvenika neko je vrijeme bila zatvorena za promet, a nakon provedenog očevida, policija je objavila detalje nesreće.

Očevidom, obavljenim pod rukovodstvom općinske državne odvjetnice, utvrđeno je kako je 44-godišnjakinja iz Borova, upravljajući osobnim automobilom marke Peugeot vukovarskih registracijskih oznaka, desnim kotačima prešla na zelenu površinu, a potom dolazi do zanošenja vozila ulijevo i nekontroliranog kretanja te prelaska na prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera, gdje udara u teretni automobil marke Citroen zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnjak iz Osijeka.

Na mjestu prometne nesreće smrtno je stradala 18-godišnjakinja iz Borova, suvozačica u osobnom automobilu, dok je vozačica zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život te je zbog težine ozljeda prevezena iz NMB „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar u KBC Osijek. Vozač teretnog vozila je lakše ozlijeđen.Oboje vozača uzeti su uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola, droga ili lijekova u organizmu. U NMB „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar će se sutra, 6. listopada nad tijelom poginule obaviti obdukcija.

Protiv 44-godišnjakinje bit će podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno