24 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

U Ivankovu razbijeno vjetrobransko staklo na Golfu

Više od autora

- vl promo-

Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Uslijed kvara na električnim instalacijama jučer oko 10,30 sati izbio je požar u pogonu za proizvodnju peleta u Županji, u ulici 131. brigade. Požar su pravovremeno uočili i ugasili djelatnici tvrtke. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, izvješćuju iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Također javljaju i da je na osobnom automobilu marke VW Golf vinkovačkih registracijskih oznaka, koji se nalazio parkiran na Trgu B. J. Jelačića u Ivankovu, razbijeno vjetrobransko staklo. Oštećenje je nastalo tijekom jučerašnjeg dana, a vlasnici, 31-godišnjakinji iz Starih Mikanovaca, pričinjena je šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

U Policijskoj postaji Vukovar provedeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom iz Vukovara kojim je utvrđena sumnja kako je počinio kazneno djelo teške krađe. Saznanja iz kriminalističkog istraživanja ukazuju kako je 37-godišnjak u razdoblju od konca siječnja do početka travnja 2019. godine provalio u pomoćne prostorije uz obiteljsku kuću 54-godišnjakinje u Vukovaru u ulici E. Kvaternika te otuđio tri motorne pile i dijelove namještaja. Ukupna materijalna šteta cijenila se na iznos od nekoliko tisuća kuna. Uz kaznenu prijavu, 37-godišnjak je predan u pritvorsku jedinicu policije.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno