27 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. srpnja 2024.

U konkurenciji Facebook izbora za najljepši vrtić Andrijaševci, Nijemci i Babina Greda

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Kreće još jedan, treći po redu Izbor najljepšeg i najboljeg vrtića u Hrvatskoj, a ovaj put za titulu se natječe 48 vrtića iz 29 gradova i 18 općina!

Izbor ponovno provode na dvije platforme – Najljepši vrtić biraju preko Facebooka i tu će pobjednika izabrati korisnici, dok će Najbolji vrtić, temeljem posebnih prijava i kriterija, izabrati stručni žiri.

Najbolje vrtiće u kategoriji gradova i općina žiri će proglasiti među 27 kandidata, dok se za titulu najljepšega natječe 48 vrtića iz 29 gradova i 18 općina.

A među njima su DV Bambi, Andrijaševci; DV Bambi, Nijemci i DV Regoč, Babina Greda.

FOTO: DV BAMBI ANDRIJAŠEVCI
FOTO: DV BAMBI NIJEMCI
FOTO: DV REGOČ BABINA GREDA

“Izbor najljepšeg vrtića provodi se na našoj Facebook stranici na kojoj smo objavili fotogalerije svih prijavljenih vrtića, ovaj put redoslijedom kojim su nam pristizale prijave. Novost ovogodišnjeg izbora jest i to da ćemo pobjednike izbora za najljepši vrtić proglasiti u četiri kategorije – općine, mali, srednji i veliki gradovi”, kažu.

U konkurenciji malih gradova je Dječji vrtić Pupoljak Otok, a velikih iz Vukovarsko-srijemske županije je i Dječji vrtić Vukovar I.

FOTO: DV PUPOLJAK OTOK
FOTO: DV VUKOVAR I

Glasovanje će trajati do srijede, 24. svibnja u podne, nakon čega slijedi brojanje i prekontrola lajkova te potom i objava pobjednika.

Ovim jedinstvenim izborom gradonačelnik.hr na jednom mjestu okuplja najljepše vrtiće u zemlji te na taj način dodatno promiče i potiče ulaganja u predškolski odgoj, stručnost, zalaganje i angažman vrtića kao i njihovu proaktivnost u podizanju odgojnih standarda i sadržaja koje nude djeci, ali i njihovim roditeljima, stoji u ciljevima.

Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da u zbrajanju glasova računati samo lajkove na čitavu objavu, odnosno galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Također, napominju kako će, zbog transparentnosti i izbjegavanja višestrukog glasovanja, u zbrajanju rezultata priznati samo lajkove na objave na stranici gradonačelnik.hr.

Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, pa pozivaju sve gradove, njihove vrtiće i sve one koji imaju svoje favorite, sherati objavu svog vrtića i pozvati sugrađane odnosno mještane da glasovima podrže – na našoj FB stranici.

Prošlogodišnju titulu najljepšega brani i DV Maslačak iz Belišća.

Svim sudionicima žele puno lajkova, dijeljenja i što jaču promociju, a svim FB korisnicima uživanje u prekrasnim fotografijama vrtića koje najbolje oslikavaju sav trud, kreativnost i ulaganja u njih uložena.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno