13 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26. veljače 2024.

U nedjelju Winter PRO 3×3 turnir za djevojčice i dječake do 15 godina

Više od autora

- vl promo-

Nakon dvije sezone seniorskog PRO 3×3 turnira koji se igra u ljetnim mjesecima, na redu su klinci koji će svoje košarkaško umijeće pokazati na Winter PRO 3×3 turniru za djevojčice i dječake do 15 godina.

Mjesto odigravanja ovog košarkaškog spektakla za mlade je Sportska dvorana Lapovci u Vinkovcima koja će u nedjelju 10. prosinca, od 12 sati ugostiti sve željne sportskog nadmetanja i dobre zabave.

Natjecateljski dio turnira namijenjen je svim djevojčicama i dječacima od 11 do 15 godina, bez obzira treniraju li košarku u klubu ili su pak „ulični majstori“. Mlađi od 11 godina moći sudjelovati u popularnom Kids dayu koji je na programu od 15:30 do 17:00, a dobrodošli su svi koji se žele okušati u igri na terenu kakav se koristi na Olimpijskim igrama, ističu organizatori.Naime, turnir organiziraju Udruga PRO 3×3 i Vinkovci 3×3, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vinkovaca. „Dođite, uživajte u igri, zabavite se i pronađite nove sportske prijatelje te osvojite vrijedne nagrade”, pozivaju organizatori, uz napomenu kako se zainteresirane ekipe zaključno s petkom, 8. prosinca, mogu javiti na broj mobitela 099/300-30-02 (Rajna Šimunić).

Detaljnije informacije o PRO 3×3 Touru i ovom turniru u Vinkovcima možete pronaći na službenoj internetskoj stranici  te na društvenim mrežama Toura.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno