U noći s 12. na 13. rujna provaljeno je u trgovinu mješovitom robom u Boboti, u Mitrovićevoj ulici. Otuđen je novčani polog i veća količina različitih artikala. Materijalna šteta bit će poznata po dostavljenom odštetnom zahtjevu.

Novčani polog i duhanski proizvodi otuđeni su iz ugostiteljskog objekta u Vukovaru, u ulici Dvanaest redarstvenika. Provala se dogodila u noći 14. rujna. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Stanje u prometu

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda zabilježeno je osam prometnih nesreća, od čega sedam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena, o čemu više slijedi:

U petak, 13. rujna, oko 12 sati, 39-godišnjakinja iz Vinkovaca upravljala je osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom Vinkovačke ulice u Starim Jankovcima, iz smjera Jankovaca u smjeru Mirkovaca.

Uslijed neprilagođene brzine kretanja, 39-godišnjakinja je vozilom udarila u pješaka, 85-godišnjaka iz Novih Jankovaca, koji je prelazio kolnik na mjestu gdje ne postoji obilježeni pješački prijelaz. U prometnoj nesreći 85-godišnjak teže je ozlijeđen.