-0 C
Vinkovci
Petak, 27. siječnja 2023.

U teškoj nesreći vozač zadobio ozlijede opasne po život

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Policijska uprava vukovarsko-srijemska javlja o teškoj prometnoj nesreći.

Na cesti Ivankovo – Retkovci oko 13 sati dogodila se nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Prema prvim informacijama vozač ima teške tjelesne ozlijede opasne po život.

Očevidom, obavljenim od strane policije, je utvrđeno kako je 50-godišnjak iz Ivankova, upravljajući osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka, iz smjera Retkovaca u smjeru Ivankova, sletio s kolnika u odvodni kanal te udario u kolni prilaz.

Vozač je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima gdje je utvrđeno da ima teške tjelesne ozljede opasne po život.

U ovoj prometnoj nesreći očevidom je utvrđeno kako vozač nije koristio pojas na propisan način. Zbog počinjenih prekršaja kojima je izazvana prometna nesreća protiv vozača slijedi obavezni prekršajni nalog i posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

“Savjetujemo da vozači koriste zimsku opremu na vozilima, prilagode brzinu kretanja vozila smanjenoj vidljivost (magla i noć), stanju kolnika (mokar, posut lišćem, klizav, snijeg, led) i gustoći prometa (ranjive skupine na cesti – biciklisti, pješaci, djeca i starije osobe)”, poručuju iz policije.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno