I sedmi dan Vinkovačkih jeseni prošao je uz brojna zanimljiva događanja i zabavu koja je tijekom cijeloga dana okupljala posjetitelje svih uzrasta. Pozitivna atmosfera trajala je do večernjih sati kada ju je dodatno začinio Ivan Zak, uz čije je hitove mnogobrojna publika plesala do dugo u noć. Fanovi ovog mladog pjevača pohrlili su sa svih strana kako bi uživali u njegovom glasu i pjesmama te uživali u još jednoj nezaboravnoj večeri.

Hitovi kao što su ”Naučila su me”, ”Tko mi te krade”, ”Duguješ mi ljeto”, ”Zbogom pameti”, ”Da si tu”, ”Jedan u nizu”, ”Pretjerujem”, ”Bolja od najbolje”, ”Rulet” i ”Usne varane” odzvanjale su Slavonskim sokakom. Već s prvim taktovima Zak je dignuo publiku na noge koja je do kraja koncerta plesala i pjevala, a užarena atmosfera i odlično raspoloženje trajali su kroz cijelu večer.

Ivan Zak proslavio se 2009. godine pjesmom ”Adrenalin” koja je zauzela prva mjesta većine glazbenih ljestvica. Iza sebe ima četiri snimljena studijska albuma, a 2010. ostvario je uspješnu suradnju s Nedom Ukraden kada je izdan singl “Tetovaža” koji je uvršten na Ivanov album ”Adrenalin. 2012. izdaje album “Bolja od najbolje” na kojemu je za sve pjesme skladao glazbu i napisao stihove, nakon toga izlazi album “Usne varane” na kojemu se nalazi 12 pjesama, ponovno u potpunosti autorskih. S albuma “Usne varane” skinuto je nekoliko uspješnih singlova, od kojih je pjesma “Pretjerujem” postala ljetni hit s višemilijunskim brojem pregleda na Youtube-u.