-1 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. travnja 2024.

U Vinkovce stiže Advent na kotačima

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Novi pokretni „pop up“ događaj – „Advent na kotačima“, stiže u Vinkovce za vikend, točnije u petak i subotu, 17. odnosno 18. prosinca.

Uz odličan glazbeni program, donosi i vrhunsku gastronomiju te nezaboravno božićno iskustvo.

„Dobru atmosferu u kombinaciji s ponekim toplim napitkom i dobrim društvom naći ćete na nekom od brendiranih kamiona koji će se nalaziti na navedenim lokacijama. Za one gladne pripremat će se prigodne adventske delicije, više vrsta kuhanih kobasica s još više zanimljivih dodataka za svačiji ukus. U blagdanske dane lijepo je misliti na druge pa su pozvani lokalni OPG-ovi da se pridruže događaju i predstave svoje proizvode“, poručuju organizatori iz RTL Musica uz potporu Grada Vinkovaca i brojnih pokrovitelja ove debitantske božićne avanture.


Ekipu uz klizalište Bajke na Bosutu, u petak navečer će zabavljati nekadašnji “fantom” Robert Mareković & Swingers bend s najpoznatijim obradama božićnih pjesama dok je subota rezervirana za Daleku obalu i nezaobilazne rock hitove majstora sa mora.

„Htjeli smo upotpuniti lokalni program, dovesti pravi blagdanski ugođaj u manje sredine te podržati lokalnu samoupravu. Ovo nam je tek prva godina, no u idućoj ćemo se raširiti na više gradova. Radi pandemijskih uvjeta morali smo ograničiti ponudu, ali iduće će godine program biti bogatiji i duži“, najavljuju organizatori događanja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno