21 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

U Vinkovcima teže ozlijeđen 14-godišnjak

Više od autora

- vl promo-


Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske tijekom protekloga vikenda dogodilo se 11 prometnih nesreća, od čega osam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, u Andrijaševcima, te dvije prometne nesreće u kojima su ukupno dvije osobe teže ozlijeđene.

Kako javljaju iz policije, u subotu, 29. lipnja oko 9,45 sati, 14-godišnjak iz Vinkovaca, krećući se biciklom, na raskrižju ulica sv. Ćirila i Metoda i Kneza Domagoja u Vinkovcima, oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu “VW Polo” požeških registracijskih oznaka, kojim je upravljao 63-godišnjak iz Pleternice. Uslijed udara i pada na kolnik, 14-godišnjak je teže ozlijeđen.

Dječak je odmah prevežen u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima gdje mu je pružena sva potrebna pomoć. Kako saznajemo od glasnogovornice vinkovačke bolnice Sonje Marinković 14-godišnjak je izvan životne opasnosti.

“Dječaku je slomljen palac lijeve ruke, a prilikom pada s bicikla zadobio je i razderotine na koži po cijelom tijelu, ponajviše na koljenima. Sve ozlijede su uspješno sanirane, pacijent s dobro oporavlja i uskoro bi trebao biti pušten kući”, ističe glasnogovornica Marinković.

Također u subotu, 29. lipnja, oko 15 sati, dogodila se prometna nesreća u Vukovaru, na raskrižju ulica Trg Matije Gupca, Vatroslava Lisinskog, Europske unije i ulice Sajmište. Tom prilikom je 73-godišnjak iz okolice Lipika upravljao je osobnim automobilom marke “Toyota Yaris” bosansko-hercegovačkih oznaka, krećući se kolnikom ulice V. Lisinskog. Dolaskom do spomenutog raskrižja, 73-godišnjak je oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu “Opel Astra” vukovarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnjak iz Vukovara krećući se kolnikom ulice Sajmište u smjeru ulice Europske unije te prednjim dijelom vozila udario u bočnu stranu Opel Astre. U prometnoj nesreći 73-godišnjak je teže ozlijeđen. Očevidom nije utvrđena prisutnost alkohola kod oba vozača.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno