33 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 27. lipnja 2022.

Uhićen nakon počinjena tri kaznena djela

Više od autora

- vl promo-
U Policijskoj postaji Vinkovci s ispostavom Markušica tijekom vikenda provedeno je kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom iz Vinkovaca, kojim je utvrđena  sumnja kako je od 5. do 23. ožujka 2018. godine počinio tri kaznena djela.

Saznanja iz kriminalističkog istraživanja ukazuju kako je 28-godišnjak 5. ožujka provalio u osobni automobil 72-godišnjakinje koji se nalazio parkiran u ulici K. Mislava u Vinkovcima te iz unutrašnjosti otuđio radio-kasetofon.

Također, saznanja ukazuju kako je 28-godišnjak 23. ožujka, oko 15,00 sati, maskiran, uz prijetnju vatrenim oružjem, pokušao izvršiti razbojništvo nad uposlenicom trgovine mješovitom robom u Vinkovcima, u ulici A.B. Šimića, no, uposlenica je na vrijeme spazila počinitelja te pobjegla iz trgovine. 28-godišnjak se potom udaljio u nepoznatom smjeru. Oko 17,15 sati u poslovnici igara na sreću u Vinkovcima, u ulici A. Hebranga, također maskiran, uz prijetnju vatrenim oružjem, od 54-godišnje djelatnice zatražio je novac. Nakon što mu je uposlenica predala nekoliko tisuća kuna, 28-godišnjak se udaljio u nepoznatom smjeru.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 28-godišnjak je uhićen, i uz kaznene prijave, predan u pritvorsku jedinicu PU vukovarsko-srijemske.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno