33 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Ukrao Mercedes 27-godišnjakinji iz Vinkovaca

Više od autora

- vl promo-

Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

U Policijskoj postaji Vinkovci s ispostavom Markušica provedeno je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom iz Vinkovaca kojim je utvrđena sumnja kako je u noći 12./13. lipnja na području Vinkovaca počinio nekoliko kaznenih djela.

Prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja, 29-godišnjak je iz osobnog automobila 48-godišnjaka iz Đakova „Opel Astra“ đakovačkih registracijskih oznaka, koji se nalazio parkiran u Lapovačkoj ulici, otuđio kovani novac, ručni sat i sunčane naočale, ukupne vrijednosti više stotina kuna.

Potom je, kako ukazuju saznanja iz kriminalističkog istraživanja, na parkiralištu bloka stambenih zgrada u Vinkovcima, u ulici J. J. Strossmayera, pokušao provaliti u osobni automobil „Hyundai“, 27-godišnjaka iz Vinkovaca.

Na koncu, 29-godišnjak je otuđio osobni automobil „Mercedes“ vinkovačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 27-godišnjakinje iz Vinkovaca koji se nalazio parkiran u ulici J.J. Strossmayera. Automobil je iste noći pronašla policijska ophodnja u ulici A.B. Šimića no iz automobila je 29-godišnjak otuđio tri odjevna artikla, vrijedna nekoliko desetaka tisuća kuna.

Uz kaznenu prijavu, 29-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

U noći 13. lipnja iz osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka, za vrijeme dok se nalazio parkiran u ulici Sv. Leopolda Mandića, otuđen je novčanik u kojem su se nalazile osobne isprave i novac 36-godišnjeg Vukovarca. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske u protekla 24 sata dogodilo se pet prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Ilok-2, Bošnjaci, auto-cesta A3 ) i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Županja).

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno