Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske danas javljaju da su prehrambeni proizvodi, cigarete i alkoholna pića otuđeni su iz trgovine mješovitom robom u Ceriću, u ulici A. Stepinca. Provala se dogodila tijekom noći s 11./12. lipnja. U Policijskoj postaji Vinkovci s ispostavom Markušica provedeno je kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom iz Vukovara kojim je utvrđeno kako je 11. lipnja 2019. godine počinio kazneno djelo krađe.

Prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja, 63-godišnjak je u trgovini sportskom opremom u Dugoj ulici u Vinkovcima iskoristio nepažnju 18-godišnjaka iz Privlake, i za vrijeme dok se 18-godišnjak nalazio u kabini isprobavajući artikl, iz novčanika kojeg je 18-godišnjak odložio izvan kabine, otuđio nekoliko tisuća kuna.

Otuđeni novac vraćen je 18-godišnjaku. Protiv 63-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Na području PU vukovarsko-srijemske u protekla 24 sata dogodilo se i šest prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta, u Vinkovcma, Vrbanji, Starim Jankovcima i Cerni, te dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene, u Vinkovcima i Vukovaru.