19 C
Vinkovci
Subota, 2. srpnja 2022.

Snimljen i novi spot Mileta Kekina za pjesmu Takav par

Više od autora

- vl promo-


Dugoiščekivani, drugi po redu, solo album Mileta Kekina predstavljen je u petak, a odlične reakcije na njega pristižu iz minute u minutu!

Aktualni singl “Takav par” skinut s albuma “Kuća bez krova”, već peti tjedan ne silazi s vrha najslušanijih singlova u Hrvatskoj, a ovaj se tjedan nalazi na visokom 4. mjestu.  U režiji odličnog mladog redatelja Filipa Filkovića Philazta snimljen je video spot za pjesmu “Takav par”, a film koji prati odrastanje Takvog para.

“Rekoh Filcu da snimi spot za “Takav par”, a on je snimio cijeli  film koji prati odrastanje jednog “Takvog para”. Zato ćete u ovom uratku vidjeti i miliciju i policiju, pikule i dronove. U su spotu su iskorišteni prvi susjedi, muzikanti, ali i djeca iz vlastitog uzgoja plaćeni hamburgerima.” – rekao je Mile Kekin.

Odlične reakcije na suradnju s Miletom imao je i redatelj Filip Filković Philazt.

“Iskoristili smo kratko trajanje odlične pjesme da bismo ispričali jednostavnu priču o kompleksnim stvarima. Ljubav je, naravno, jedna od njih, ali isto tako je i odnos, stav, kultura, odgovornost, osjećaj, priroda. Spot ima nekoliko činova, a glavni cilj nam je bio pokazati umjesto ispričati – ponuditi vizualne simbole s kojima gledatelji rezoniraju i sve im govore. Trudili smo se što više približiti formi kratkog filma i mislim da smo u tome uspjeli.”

Ovaj spot odlična je uvertira za solo koncert Mileta Kekina koji će se održati u Vintage Industrial Baru, u četvrtak 29. studenog.

Ulaznice za koncert Mileta Kekina su u prodaji putem sustava Eventim i na svim njihovim prodajnim mjestima, a detalje oko koncerta pratite na Facebook eventu.

Cijeli album dostupan je i na Deezeru.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno