Svjetska superzvijezda, Celine Dion, objavila je tri nove pjesme sa svog dugo očekivanog novog albuma “Courage”. “Imperfections”, “Lying Down” i naslovna, “Courage” su pjesme sa njenog budućeg, eklektičnog novog albuma, a svaka od njih predstavlja uzbudljivu novu kreativnu putanju za Celine. Miks prelijepih balada i bržih, oštrijih songova, čeka nas na albumu “Courage”, (prvom albumu otpjevanom na engleskom nakon šest godina), koji će izaći 15. studenog (Sony Music Entertainment Canada/Columbia Record).
“Imperfections” istražuje nivoe samokritičnosti a njeni autori su Ari Leff, Michael Pollack, Nicholas Perloff-Giles i Dallas Koehlke (koji ju je i produciro). “Lying Down” je podsjetnik da moramo promijeniti naša shvaćanja da bismo izašli iz otrovnog odnosa, a autori pjesme su David Guetta, Giorgio Tuinfort i Sia Furler. Naslovna pesma, “Courage”, himnični je poklič snazi i žestini kada ste na pragu novog izazova, a njeni autori su Stephan Moccio, Erik Alcock i Liz Rodrigues. Na albumu će se također naći prethodno objavljena “Flying On My Own”, koju je Celine izvela na njenom posljednjem nastupu u Las Vegasu gdje je imala svoju povjesnu šesnaestogodišnju rezidenturu. Skladba koja je označila hrabri, novi korak u njenoj daljoj karijeri, napisali su   Jörgen Elofsson, Liz Rodrigues i Anton Mårtensson.
Sjevernoamerička turneja Celine Dion, “Courage World Tour”, započela je 19. rujna u njenoj rodnoj Kanadi (Quaebeck City) u sklopu koje će pjevačica održati ukupno 50 koncerata.
Sa više od 250 milijuna prodanih albuma diljem svijeta, Celine Dion je jedna od najprepoznatljivijih i  najcjenjenijih izvođača u povijesti popa. Do sada je nagrađena sa 5 nagrada Grammy, sedam Američkih glazbenih nagrada i 20 Juno nagrada, a posebno se izdvaja Oscar za čuvenu skladbu iz filma “Titanic”, “My Heart Will Go On”. Još uvijek je jedna od najtraženijih studijskih umjetnica, što dokazuje i Diamond nagrada koju je dobila kao jedna od najtiražnijih ženskih izvođača ikada. Billboard Music joj je 2016.godine uručio nagradu za životno djelo – Icon. U travnju ove godine, Celine je imenovana za globalno zaštitno lice L’Oréal Paris.