Prvi hrvatski trgovački lanac Pevec nastavlja svoja ulaganja u Slavoniju – dovršava se gradnja novog prodajnog centra u Vukovaru, slijedi početak gradnje u Vinkovcima, a u Slavonskom Brodu se u središtu grada uređuje novi Pevecov prostor.
Tvrtka Pevec namjerava ove godine u Vinkovcima započeti gradnju svog 26. prodajnog centra koji će se prostirati na oko 5.000 četvornih metara prodajnog prostora. Budući prodaji centar Peveca u Vinkovcima nalazit će se uz južnu gradsku obilaznicu u blizini križanja s ulicom Hansa Dietricha Genschera. Riječ je o investiciji vrijednoj 40 milijuna kuna.

Trenutno su u tijeku radovi čišćenja terena, a početak radova očekuje se krajem ovoga mjeseca. Pevec u Vinkovcima bit će poput onog čija se gradnja upravo privodi kraju u Vukovaru.
“S obzirom na dozvole, teško je prognozirati točan datum dovršetka prodajnog centra u Vinkovcima, no očekujemo da bi to bilo u 2020. godini.”, rekao je Krešimir Bubalo, član Uprave za financije dodajući da će u Pevecovu centru u Vinkovcima posao pronaći 50 zaposlenika.