2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

Uspješno natjecanje u Vinkovcima

Više od autora

- vl promo-


Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

U organizaciji GK „Hrvatski sokol“ Vinkovci u subotu, 11. svibnja, održano je 2.kolo „Uni“, „B“ i „C“ programa regije Istok u muškoj sportskoj gimnastici na 57. Kupu Slavonije i Baranje. Nastupilo je ukupno 30 gimnastičara iz GK „Inova-gim” Osijek, GD “Hrvatski sokol” Valpovo, GK “Sokol” Slavonski Brod i GK “Hrvatski sokol” Vinkovci. Vinkovački klub bio je najbrojniji s jednim gimnastičarem u B,4 u C i 6 gimnastičara u univerzalnom programu.

U univerzalnoj kategoriji mlađih kadeta, Vinkovački gimnastičari u sastavu Luka Krmek, Grgur Samardžić, Patrik Kordić, Arijan Tomonji, Marin Pinter i Pavao Očevčić osvojili su prvo mjesto. U pojedinačnoj konkurenciji Pavao Očevčić osvojio je 1. mjesto i zlatnu medalju, drugi je bio Marin Pinter, a treći Arijan Tomonji iz Vinkovaca u konkurenciji 7 gimnastičara.

U kategoriji kadeta B programa u pojedinačnoj konkurenciji Duje Ramljak osvojio je 2. mjesto.

U kategoriji kadeta C, Vinkovčani, u sastavu Roko Maslać, Fabijan Matković, Luka Rajković i Karlo Radić, također su osvojili prvo mjesto. U pojedinačnoj konkurenciji Karlo Radić je bio prvi, Luka Rajković drugi, a Fabijan Matković treći u konkurenciji 9 gimnastičara.

Uz gimnastičare su bili treneri Tomislav Gudek i Vukosava Lozanović. Na natjecanju su sudili Marko Simon i Željko Iveljić iz Vinkovaca, Boris Bukovec iz Osijeka i Zlatko Ištvanović iz Valpova.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno