16 C
Vinkovci
Četvrtak, 13. lipnja 2024.

Vanna i plesni singl “Navika”

Više od autora

- vl promo-

Otkad se pojavila na glazbenoj sceni Vanna je publiku navikla da njene pjesme postaju veliki hitovi kojima vrijeme ne može ništa.

Najnovija pjesma “Navika” je na najboljem putu da bude upisana u katalog njenih najvećih hitova, a posebno će razveseliti fanove koji ju najviše vole u pjesmama brzog tempa. Za produkciju je zaslužan Goran Kovačić Gorki, a glazbu i stihove napisala je sama nastavljajući uspješni kantautorski rad koji je započeo u vrijeme grupe ET, imao bljeskove tijekom samostalne karijere, da bi svoj potpuni procvat doživio zadnjih nekoliko godina kroz pjesme „Izmiješane boje”, „U tebi”, „Kad smo se voljeli”, „Pjesma o tebi” i dr. Vanna surađuje s koreografkinjom Virnom Hošnjak i plesnim studiom “Korak” koje je novi singl inspirirao da osmisle koreografiju za videospot sniman pod redateljskom palicom Tine Kadoić iz Motion Media Company.


Aktualan je Vannin live album „Live@Arena” objavljen 2023. godine na dvostrukom CD-u na kojemu su sve pjesme izvedene na spektakularnom koncertu „Vanna, 30 godina – Puna memorija” održanom u zagrebačkoj Areni 2022. godine. „Cijelo ljeto smo puno svirali, zabavljali publiku od juga do sjevera Hrvatske i regije, a gledajući kalendar svojih nadolazećih obaveza, ne vidim puno vremena za odmor što me veseli”, zaključuje Vanna.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno