27 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. srpnja 2024.

Vatra u susret 25. godišnjici karijere

Više od autora

- vl promo-

Na prostoru zagrebačke Šalate, Vatra će 25.5.2024. proslaviti 25 godina profesionalne karijere, a obljetnički koncert najavljuju novim singlom.

“Meni treba tako malo” energetska je bomba koja kao da poziva na lošu čagu u dobrom društvu! Za upravo objavljen singl splitska umjetnica i iskusna redateljica Marcella Zanki snimila je vrhunski video spot. “Pjesma me odmah “kupila” mislim da će biti veliki hit, a samu inspiraciju našla sam u tekstu pjesme. Dečak kao narator priče i Rebecca i Mario, nevjerojatni plesači i mega opušteni akteri ispred kamere su veliki profesionalci” kaže splitska umjetnica i iskusna redateljica Marcella Zanki. Koncertom na Šalati 25.5.2024.

Vatra obilježava 25 godina od objave svog prvog studijskog albuma “Između nas” 1999. godine, s kojeg i danas na koncertima izvode pjesme “Bilo je dobro dok je trajalo” i “Vrati se”. “Pjesma je postojala još za vrijeme prošlog albuma ali joj nikada nisam uspio posvetiti punu pažnju. Što se tiče novog albuma, ova je pjesma je bila prva i uspio sam joj pružiti puno više vremena. Lijepo se zavrtila i kritike su pozitivne”, kaže Dečak i ističe da aranžmane radi uvijek čitav band, ali produkciju potpisuju dugogodišnji suradnici i producenti Jura Ferina i Pavle Miholjević.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno