20 C
Vinkovci
Subota, 10. lipnja 2023.

Već 50. godina Anje Rupel

Više od autora

- vl promo-


m_anja-rupel_d-gobac_kako-bi-volio-da-si-tu

ANJA RUPEL i Davor Gobac snimili su novu verziju pjesme ‘Kako bih volio da si tu’ Videosexa, kultnog slovenskog benda iz 80-ih koji je bio prepoznatljiv po svom synth-pop zvuku. Upravo je u tom bendu Anja Rupel započela svoju glazbenu karijeru. Ovo je singl koji je najavio njen novi album Opus koji je zapravo presjek njene dugogodišnje karijere, od 80-ih pa sve do danas, a sadrži još četiri nove pjesme.

Koncertna promocija održana je u ljubljanskoj kavani Sputnik gdje je Anja pritom proslavila i svoj 50. rođendan. Tom su prigodom na koncertnoj promociji izvedene pjesme legendarne grupe Videosex; ‘Detektivska priča’, ‘Tko je zgazio gospođu Mjesec’, ‘Kako bih volio, da si tu’ i ‘Moja mama’. Ove pjesme nakon toliko godina i dalje zvuče svježe i izvrsno, za mnoge i puno bolje nego originalne verzije, a sve to zahvaljujući sjajnim glazbenicima u Anjinom pratećem sastavu: Mihi Goršeu i Alešu Klinaru na klavijaturama, Dorianu Grandi na bubnjevima, Franciju Zabukovecu na gitari, Mateju Tekavčiču na bas gitari i Darji Drobnič, pratećem vokalu.


Anja Rupel je posegnula za svojim najvećim uspješnicama iz svoje solističke karijere, ali i najnovijim skladbama koje će to tek postati.

Glazbeni gosti bili su Davor Gobac, Gregor Skočir i Alen Steržaj iz Big Foot Mame koji su su pridružili na skladbi ‘Moja mama’, Samuel Lucas na pjesmi ‘Skrajni čas’ koji je zamijenio Tošu Proeskog, te Alenka Godec, Nuša Derenda i Darja Drobič u pjesmama ‘Dobro se imej’ i ‘I’m Not For You’.

AUDIO Kako bih volio da si tu (ft. Davor Gobac)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno