Novi studio, nova programska shema, dodatna kreativna energija stiže večeras premijerno od 19 sati u Mikrofoniji na 90.2 MHz, a live streamom preko You Tube kanala, društvenih mreža, satelitom, kako god vam drago.

Život vraćamo u normalu s Perom Galićem i Općom opasnosti uživo iz novog studija Radio Vinkovaca.

„Novi je studio najveće kapitalno ulaganje u našoj medijskoj kući Novosti tijekom posljednjih godina. Ponosni smo da ga večeras možemo promovirati svirkom uživo, a u goste nam stižu domaći rokeri. Najsuvremenija tehnika i educirana programsko-tehnička ekipa učinila je sve kako bismo bili u korak s vremenom, a našim slušateljima i pratiteljima na svim društvenim mrežama omogućila kvalitetnu akustičnu svirku prilagođenu radijskom formatu. Sve se događa pod budnim okom voditeljskog kvarteta Eme, Tene i naših veterana od mikrofona Josipa i Milana”, najavljuje Marija Gerovac, direktorica Novosti, alfa i omega najzahtjevnijeg, ali i najsuvremenijeg medijskog digitalnog projekta.Ema Salopek i Josip Džijan u niskom startu

Sve slušatelje, po novome i gledatelje odnosno pratitelje na Facebook i Instagram kanalima Radio Vinkovaca i Novosti.hr, očekuje punih 90 minuta zajamčeno dobre zabave, vrhunske glazbe i zdrave zafrkancije u eteru.

„Novu programsku shemu prepoznali su i naši partneri oglašivači kojima zahvaljujemo što su podržali najnoviji projekt, kao i svi djelatnici naše medijske kuće Novosti koji nakon višemjesečnih radova s nestrpljenjem iščekuju najnovije osvježenje u programu iz vlastite radionice u novom prostoru. Dobro ozračje, sigurna sam, odašiljat ćemo zajedno večeras kroz eter i slikom i zvukom”, zaključila je direktorica Gerovac uz poziv svima da večeras od 19 sati prate svirku prvog izdanja Mikrofonije, zabavno-glazbenog radijsko-digitalnog formata, kojeg ćemo jednom mjesečno, petkom nuditi našoj publici iz vlastite proizvodnje.