13 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Velik uspjeh učenika glazbene škole na 3. klavirskom festivalu u Belišću

Više od autora

- vl promo-


Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Na 3. klavirskom festivalu “Dolce piano” u Belišću, održanom u utorak 14. svibnja, Glazbena škola Josipa Runjanina Vinkovci predstavila se s čak 7 učenika klavira.

Festival je bio natjecateljskog karaktera, ali izrazito pozitivne i ohrabrujuće atmosfere što je vrlo bitno za daljnji glazbeni razvoj djece. Kategorije natjecatelja su po razredima osnovne glazbene škole i umjesto bodova – ocjene su bile opisnog i poticajnog karaktera. Učenici vinkovačke glazbene škole postigli su sljedeće rezultate:

Karla Sedlar je u 2. kategoriji osvojila 2. nagradu, pod vodstvom nastavnice Jelene Ajduković. Zara Kolak u 2. kategorija osvaja također 2. nagradu, nastavnica je bila Silvija Bauer. U 3. kategoriji, Iva Šustić je osvojila 1. nagradu, pod vodstvom nastavnice Mirte Katušić. Marta Vuković, 2. kategorija i 2. nagrada, Magdalena Orlović je u 4. kategoriji osvojila 2. nagradu i Dorian Kralj u 4. kategorija, 3. nagradu, a sve pod vodstvom nastavnice Slavice Serenčeš. Dječak s autizmom, Edi Borovčić Kurir, u 4. kategoriji osvaja 2. nagradu, uz pomoć nastavnika Hrvoja Aušić.

Čestitamo svim učenicima i nastavnicima!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno