23 C
Vinkovci
Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

Veliko srce vinkovačkih tenisača

Više od autora

- vl promo-

Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Na terenima Teniskog kluba Vinkovci danas počinje ovogodišnji, 7. po redu “Memorijal Ivana Knezovića”, turnir koji nije samo još “jedan u nizu” teniskih turnira u našem gradu. Naime, ovo natjecanje izrazito je humanitarnoga karaktera, odnosno sav prihod od kotizacija bit će uplaćen na račun jedne djevojčice.

“I ovim putem pozovemo sve tenisače, sve sportaše koji su poznati kao ljudi velika srca, da danas od 16 sati na terenima Teniskog kluba vinkovci prisustvuju ovom sportskom i humanitarnom druženju u vidu teniskog turnira za seniore i veterane. Sustav natjecanja zamišljen je na način da se igraju susreti u parovima i u singlu, u A i B kategoriji. Memorijal Ivana Knezovića organiziramo u spomen na našeg prijatelja koji nas je prerano napustio, a iza sebe ostavio kćerkicu Maru za koju evo iz godine u godinu organiziramo ovaj turnir i nastojimo skupiti što više sredstava. Prošle je godine recimo prikupljeno 12.000 kuna, jer je kotizaciju od 100 kuna uplatilo 120 igrača”, ističe glasnogovornik turnira Luka Jaman.

Napominje da hranu i piće, kao i nagrade za sudionike osiguravaju sponzori turnira, tako da sav novac od uplata ide na račun male Mare Knezović. Turnir traje dva dana, a još uvijek nije kasno da se prijavite, igrate tenis i dobro se zabavite, a ujedno i učinite dobro djelo.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno