U prostorijama Teniskog kluba Vinkovci održan je Novogodišnji skup povodom zaključenja teniske sezone veterana, a gdje su proglašeni pobjednici A i B skupine. Liga veterana Slavonije i Baranja uspješno se organizira već dugi niz godina, a prema dostupnim podacima posljednjih 19 godina pobjednici su bili iz Osijeka, Požege, Đakova, Slavonskog Broda i Vinkovaca.

Sustav ovog natjecanja organiziran je u dvije jakosne skupine. U A skupini sudjelovalo je osam, a u B skupini sedam ekipa. Igralo se po sustavu svatko sa svakim u skupini po jedan meč uz domaćinstvo, koje se svake godine mijenja. U 2018. godini pobjednici su ekipa Vinkovci 2 u sastavu: Alen Halužan, Antun Rečić, Zoran Horvat, Krunoslav Senčić, Velimir Marojević, Ozren Koščić, Petar Šimić, Ivica Ešegović, Nikola Štefanac, Vicko Kalauz, Vladimir Vulić i Damir Čalić. Pobjedniku Lige veterana A skupine ekipi Vinkovci 2 i njihovom kapetanu Damiru Čaliću, prigodni pehar uručio je Petar Mirić, predsjednik HTSV. Pobjedniku B skupine ekipi Županja 1881 Marinku Ljolji, prigodni pehar uručio je Damir Čalić, predsjednik Sekcije veterana SiB. Najboljim igračem Veteranske lige za 2018. godinu proglašen je Velimir Marojević.

U Slavoniji i Baranji odigrano je i natjecanje u III seniorskoj ligi. Proglašen je pobjednik i uručen pehar ekipi Donji Miholjac, kapetanu Vatroslavu Šrajeru i najboljem senioru Robertu Mariću. Za nemjerljiv doprinos razvoju veteranskog tenisa uručen je pehar Damiru Čaliću, predsjedniku Sekcije veterana SiB kao i pehar za razvoj tenisa Vladimiru Stričeviću, dugogodišnjem tajniku lige veterana.