Protekloga vikenda u Osijeku održan je Abu Dhabi International Pro turnir u brazilskoj jiu jitsi za sve dobne skupine. U konkurenciji preko 200 natjecatelja iz 9 zemalja članovi kluba brazilske jiu-jitse Vinkovci nastupili su sa 7 boraca i ostvarili odličan rezultat.Ukupno 5 odličja za Rode sa Bosuta.
Ponovno je briljirao Filip Marić koji je konkurenciji juvenile plavi pojas do 81 kg uzeo zlato. Filip je sve protivnike prisilio na predaju i potvrdio sjajnu formu koju pokazuje kroz cijelu natjecateljsku sezonu.
Drugo zlato u Vinkovce vraća sjajni Goran Tadić koji je također sve protivnike prisilio na predaju u seniorskoj kategoriji bijeli pojas do 120kg.
Srebrom se okitio Ivan Gajčević u seniorskoj kategoriji plavih pojaseva do 94kg, a u istoj kategoriji na podiju mu se pridružio Marko Kovačević nakon nekoliko sjajnih nastupa.
Mihovil Bilen uzeo je broncu u istoj kategoriji kao i njegov kolega Filip Marić.
 
Vinkovčani su zajedno sa nekoliko slavonskih klubova, JJK Tatami iz Osijeka, Jiu jitsu Jug 2, HK Osijek i BJJ Factory iz Đakova, branili boje krovne organizacije Rio Grappling Club Croatia koja je u timskom poretku ukupno uzela prvo mjesto.
“Iznimno sam ponosan na moje Rode, uz ovaj fantastičan ostvareni rezultat pokazali su vrlo atraktivan jiu jitsu u subotu. Sve pobjede na turniru odnijeli smo submissionima, nije to lako u ovakvoj konkurenciji. Lovci na završnice uskoro će postati i njihovi najmlađe kolege jer od rujna ove godine radimo i sa osnovnoškolcima. Njihovo vrijeme tek dolazi. Pozivam sve zainteresirane da se pridruže na treninzima u Fitness centru Zara ili O.Š. I.G. Kovačića upisi traju cijelu godinu.”, rekao je trener vinkovačkog kluba Miro Erkapić.
Iz kluba također žele zahvaliti njihovom sponzoru Slavonija-Bošković d.o.o. koji ih vjerno prati i nesebično pomaže.