9 C
Vinkovci
Utorak, 21. ožujka 2023.

Vinkovačke učenice osvojile 2 zlatne medalje na Malom Lošinju

Više od autora

- vl promo-

Danas je u Maloj vijećnici u Vinkovcima organiziran prijem učenika Srednje strukovne škole Vinkovci koji su sudjelovali na državnom natjecanju GASTRO 2018. Natjecanje se održavalo na Malom Lošinju u razdoblju od 19. do 22. ožujka ove godine, a učenice Matea Klarić i Sara Puškarić na njemu su osvojile zlatne medalje. Učenike i njihove profesore ugostio je zamjenik gradonačelnika Gabrijel Šokičić.

Ove je godine spomenuto natjecanje doživjelo svoje 38 izdanje, a na sveukupno 8 kategorija, vinkovački su se učenici nadmetali u njih 6. Na natjecanju je sudjelovalo preko 300 učenika iz više od 36 škola.

“Mislim da je važno za istaknuti da su te dvije zlatne medalje osvojene u jakoj konkurenciji među kojima su bile velike turističke destinacije”, komentirao je uspjeh na natjecanju ravnatelj Srednje strukovne škole Vinkovci, Domagoj Bujadinović.

Sara i Matea, učenice 4. razreda, svoju budućnost vide u sektoru turizma i nadaju se da će imati priliku ostati na ovom području i dati svoj doprinos u razvoju potencijala kontinentalne Hrvatske.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno