Proteklog vikenda u Fojnici (BiH) bio je održan međunarodni turnir u taekwondo-u na kojem je nastupilo 330 natjecatelja iz 28 klubova iz 4 države među kojima je bilo i 5 natjecatelja iz Sajnamija koji su osvojili 4 medalje.

Zlatom su se okitili Karlo Šarčević i Fran Čopčić. Mia Fernbach je izborila srebro, a Patrik Sučić se okitio broncom, dok Borna Dujić iz tehničkih razloga nije mogao nastupiti.
Natjecatelje kroz borbe je vodila trenerica Jasmina Lucić.

 22 medalje i 6  pehara na 1. Našice Openu

Isti vikend u Našicama je bio održan još jedan turnir u taekwondo-u pod nazivom 1. Našice Open koji je okupio 199 natjecatelja u borbama i formama iz 14 klubova među kojima su bili i natjecatelji TK „Sajnamija“ koji su nastupili sa 23 natjecatelja te su osvojili 22 medalje od toga 10 zlatnih, 10 srebrnih te 2 brončane i 6 pehara.

Sajnamovci su osvojili pehar za 1. mjesto ekipno u borbama, te za 2. mjesto sveukupno, dok su natjecatelji osvojili pehare pojedinačno: Valentina Plašć za najbolju kadetkinju B, Luka Radman za najboljeg kadeta B, Petra Žaper za najbolju mlađu kadetkinju i Nika Kristović za najbolju olimpijku. Zlata su osvojili: Ivana Firi, Josip Šarić, Grugur Šarić, Bruno Marić, Lucija Ćosić, Tomislav Vladisavljević, Luka Radman, Valentina Plašć, Petra Žaper i Nika Kristović. Srebrom su se okitili: Anđela Markić, Ana Tucaković, Ilija Kovačević, Klara
Radman, Marta Vuica, Borna Kristović, Ana Lukić, Adam Pavlek, Lorena Nekić i Marija Komesarović. U kickovima nastupila je Lejla Markić te se plasirala od 5. do 8. mjesta.
Natjecatelji su nastupili pod vodstvom trenera: Ive Lukića, Divijana-Martina
Kelave, Ivone Lukić i Ariana Ćosića.


Čestitamo svima i nadamo se da će medalje i dalje uspješno pristizati.