Walkow centar kulture poziva sve na prvi humanitarni vikend u Walkowu, a cilj je pomoći napuštenim životinjama i Udruzi Rocco iz Vinkovaca.

U petak i subotu (11. i 12. listopada) se sluša disko, dance i electro swing uz DJ-a LIL TALIJA od 21 sat. Hitovi Parova Stelara, Earth Wind and Fire-a, Boney M, Dine Dvornika, Olivera Mandića, Žane i Colonie će se vrtjeti cijelu noć.

Ulaz na događaj se naplaćuje jednom konzervom hrane za napuštene pse ili mačke, jednom vrećicom suhe hrane, starom dekicom za azil, posudom za hranu, povodcem za šetanje, ili dobrovoljnom novčana donacija za Udrugu koja već godinama skrbi za napuštene životinje našeg grada Vinkovaca i županije. Po svojim mogućnostima izaberite vrstu donacije.

“Walkow Centar kulture u svom programu ima i humanitarne projekte. Za prvi smo se odlučili pomoći volonterkama iz Udruge Rocco iz Vinkovaca jer već nekoliko godina nesebično pomažu napuštenim životinjama na području grada Vinkovaca i cijele naše županije. Walkow je inače pet friendly caffe bar pa nam se cijeli humanitarni vikend koji počinje 11.10 u petak savršeno uklopio u program i viziju mjesta. Kao upad na humanitarni disco party u petak i subotu zamislili smo da ulaznica bude jedna konzerva hrane za pse ili mačke, no to može biti i vrećica suhe hrane, povodac za pse, posudice za hranu, stare deke ili novčana naknada po vašim mogućnostima. Udruga Rocco je oduševljena idejom i njihove volonterke rado će se odazvati humanitarnom vikendu te uz pomoć letaka i plakata dodatno educirati ljude o važnosti udomljavanja napuštenih životinja. Nadamo se velikom odazivu ljudi jer su Vinkovčani poznati po tome da uvijek rado odazivaju ovakvim akcijama i da imaju veliko srce. Ovim putem pozivamo sve ljude iz grada i okolice da dođu podržati ovaj humanitarni event u petak i subotu od 21 sat u Walkowu i pomoći napuštenim životinjama u našem gradu i županiji”, ističe Zvonimir Šarić.

” Ovo nam puno znači jer nam daje nadu da u Vinkovcima netko zaista poštuje naš rad. Očekujemo dobar odaziv i dobru zabavu”, poručuju iz Udruge Rocco.

Idemo pokazati kako se uz dobru zabavu, plesanje i smijeh uvijek može pronaći vremena za pomoć onima koji nemaju svoj glas.